Blogg

Gold Global Contest 2019


I somras hade jag en galet rolig fotografering för de grymma tjejerna Cornelia Munge  & Angelina Bergqvist på LYX VXO Fantastiska Emma Eriksson var modell. Älskar när man jobbat ihop flera gånger, det klaffar så bra liksom! Och det gjorde det. Looken gick vidare som en av sex finalister av 150 bidrag i frisörtävlingen Gold Global Contest 2019
Hejja våra samarbeten! ?✨?

BRÖLLOP!

Bröllopen haglar i sommar och det är det mest fantastiska jag vet. Att få äran att vara med på mina brudpars stora dag och dokumentera deras glädje och lycka! Nu har jag bara några kvar i september, sedan blir det en lite lugnare tid på lördagar. Var sak har sin charm. Tänk nu höstens alla färger som kommer!

Här från Emelie & Kristofers stora dag.

V A B B R U A R I & V I N T E R P O R T R Ä T T

Hej!

Japp, då var månaden här som vi alla småbarnsföräldrar fasar för. Och vi har börjat med bravur! 7 februari och redan massa vabb-dagar. Men idag var jag och min flicka hemma och lite för pigga för att bara ligga och soffsåsa en dag till. Så vi lånade farmors spark och tog en tur! Och så här fina vinter-porträtt kan man göra på 15 minters fotografering!

Gravid fotografering sensommar

Hej! Så var sommaren över och vi går mot höst och vinter. Jag älskar den här säsongen också! Planering inför jul fotograferingar är i full gång och i år kommer det bli ett annorlunda upplägg och sjyssta erbjudanden så håll utkik här och på sociala medier.

Sensommar-augusti bjöd på en fantastisk fotografering i Krankelösa utanför Kalmar. Magisk plats och en magisk familj!

Kolla här!

MODELLSÖK

MODELLSÖK! Söker tjejer/killar specifikt i 20års ålder och i 40årsålder i stil/utseende liknande som på bilderna i för uppdrag. Känner ni någon eller kan rekommendera maila info@himsel.se

(Bilder från google för uppmärksamhet och för att förtydliga typen vi söker)

Styling skola

Hej! Förra veckan var jag på Lars Kagg skolan i Kalmar och fotograferade stylingar som eleverna gjorde som examens arbeten. Det är något jag gjort ganska länge och det är så roligt! I skolan får man lov att leva ut alla ideer, kreativa tankar och har inga spärrar! Hur härligt!?!?!?

Bilder från när jag fotade tre stylingar på samma modell på Salong Elegance i Kalmar. 

Styling gjord av duktiga Sara Lannerby och Caroline Johansson.

Till tårt-attack!

Jag och duktiga Therese på Bakhaket har haft ytterligare tre Smash the cake fotograferingar. Underbart kul är det! Och, man måste inte bara vara runt 1 år, man kan också vara äldre! Charlie hade inte önskat sig nåt hellre än att doppa huvudet i en tårta, så då fick han det! Fatta vilken lycka för en 4-åring! Välkommen med din förfrågan, det är en riktigt rolig stund för både barn och vuxna!

01 014 013 012 010 09 08 07 06 05 04 03 02

Vad gör man om det regnar?

Hej! Bröllops säsongen är i antågande. Möten med brudpar och planering. Vad gör man då om det regnar på den stora dagen? Jo, man kan utnyttja det! När Sara och Daniel gifte sig regnade det kopiösa mängder i Möckelsnäs. Vi tog gummistövlar, paraplyer och en assistent extra, och titta så bra det blev!

_MG_8600 kopia 2 _MG_8846 kopia _MG_8513 kopia _MG_8911 kopia

PRIDE

Hej! Jag har fotograferat en tårta, igen, för Bakhaket i Växjö.  Det är en regnbågds-tårta som släpps nu inför Växjö Pride. Fick äran att fotografera superfina Malin  och Linda och deras kärlek för varann. Nu ser jag fram emot Pride nästa vecka och hoppas alla köper en tårta för att fira! Den var dessutom supergod! In på Bakhakets sida och läs mer!

01 05 04 03 02

 

Smash the cake – Freja

Hej! Så här kan det se ut på en Smash the cake fotografering. För ett tag sedan hade jag lilla Freja i studion som gick loss på en orange ros-tårta. Där kan man verkligen säga SMASH! Det var tårta överallt! Otroligt kul! Freja matade sin nalle, hade tårta i håret och det var inte mycket kvar av den fina tårtan när vi var klara. Precis som det ska va! Duktiga Therese på Bakhaket gör tårtorna till den här typen av fotografering och mycket annat såklart! Kontakta oss här om ni är intresserade! Perfekt dop-present eller bara till 1-årsdagen!

01 02 03 04 05 06

Ny hemsida och erbjudande för ditt barn!

Hej! Nya friska tag på det nya året innebär också en ny hemsida så välkommen hit. Som grädde på moset har jag inlett ett samarbete med fantastiskt duktiga Therese på Bakhaket i Växjö. Perfekt present eller födelsedags-fotografering! Ni kan alltid köpa presentkort hos Himsel Photography också. Många väljer det som dop-present. Välkomna att surfa runt på min nya sida och att kontakta mig för bokning! Jag finns enklast på mail info@himsel.se eller igenom kontaktformuläret som ni hittar HÄR!