Bröllopsfotograf i Växjö, Småland

Jag har fotograferat bröllop sedan 2005 och har varit med om (nästan) allt. Bröllop är något av det roligaste uppdrag jag gör och tror det speglar av sig i mina bilder. Jag är bra på att få mina brudpar att slappna av och min målsättning är att bilderna inte alltid ska se arrangerade ut även om de är det. Här kommer svar på vanligt ställda frågor!

Vad gör vi om det regnar?

När vi har vårt bröllopsmöte och planerar alla detaljer så pratar vi även om Plan B. Finns det någon lokal i anslutning till fotograferingsplatsen vi kan vara på? Kan ni tänka er vara i min studio? Det kan också vara väldigt nt att ha gummistövlar och paraplyer som rekvisita. Det viktiga är ändå att spegla er dag, så som den var.

Hur länge sparas bilderna och hur?

Jag har backup på era hårddiskar och servrar.
Jag sparar era bilder garanterat i 2 år. Under den tiden går det givetvis bra att efterbeställa om så önskas.

Vad händer om fotografen blir sjuk?

Om jag, i absolut värsta fall, behöver ställa in, har jag ett nätverk av kollegor och gör mitt yttersta för att hitta en likvärdig ersättare.

Hur levereras bilderna?

Efter fotograferingen får ni ett urvalsgalleri på mailen där ni lätt kan välja ut vilka bilder ni vill beställa av mig. De bilderna färdigställs och levereras på usb tillsammans med eventuellt beställda förstoringar.

Anvädning av bilderna

Jag vill gärna dela med mig av bilder på min hemsida, Instagram och Facebook. Detta tar vi upp vid vårt möte. Ni har rätt att använda bilderna hur ni vill men jag uppskattar om ni vid all publicering skriver Foto: Linda Himsel, himsel.se samt taggar mig på sociala medier.

Hur snart behöver vi boka fotografen? 

Så snart som möjligt. Många planerar sitt bröllop ett år i förväg och högsäsongen blir snabbt fullbokad.

Brukar man fotograferas innan eller efter vigseln?

Det är helt upp till er. Många väljer att fotograferas innan vigseln för att få det gjort. Vill man fotograferas efter vigseln är det bra att ha en plan för gästerna så ni inte behöver känna någon stress för att de väntar på er. På de timmarna vi har tillsammans skapar vi era minnen ni har med er för resten av livet, så de ska vi ta tillvara på och göra det bästa av!