Tankar om corona…

Hej alla!

Vilka tider vi har nu, så overkligt på många sätt. Jag har fått frågan från kunder och samarbetspartners hur jag tänker kring corona.

Såklart följer jag, som alla andra företagare, utvecklingen och kikar dagligen på myndigheternas sidor och rekommendationer och anpassar min verksamhet därefter. Som fotograf med mycket barn i studion är jag ganska van vid att rengöra, tvätta och sprita och städa rekvisita efter varje fotografering. Självklart att vi bokar om om någon av oss känner oss krassliga eller förkylda, vare sig det är corona eller någon annan sjukdom. Jag har också tre barn och är mån om att vi alla mår bra.

Ni som vet hur jag jobbar, vet att jag älskar naturen och det befintliga ljuset, så i samråd med er kunder, gör jag gärna fotograferingen utomhus om vädret tillåter. Så länge vi följer råden och gör vårt bästa tillsammans så ser jag inga problem att vi genomför fotograferingar precis som vanligt! Allt kräver bara lite mer eftertanke av oss alla nu. Är ni osäkra eller vill bolla något så finns jag givetvis här för er.

”This is not the end of the world, this is the beginning of a new world!” Vi tar oss igenom detta tillsammans. //Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.