Himsel har blivit med ny logga!

Det är sannerligen en konstig tid för alla nu. För somliga mer, för somliga mindre. För mig har det sedan början av februari varit en tid med sjuka barn (inga allvarligare sorter vad vi vet) och nu senast sjuk själv. Eländigt och långdraget.

Men! Tid för eftertanke, kreativitet, lite hemmajobb men mycket vila.

Och i dagarna har jag precis slutfört ett jobb jag pysslat med väldigt länge. Ny logga och utseende för Himsel Photography. Mycket mer än loggan nu kommer inte ändras för det har varit en process och om ni kikar på min Instagram så ser ni att jag landat i det jag vill. Ett enkelt utseende, men en varm och inbjudande och glad känsla. Jag tycker om att dela med mig att mitt jobb för det är så magiskt kreativt och roligt! Ibland får ni glimtar hos mig som person också. Men där är främst jobb!

Men här ovan är en variant av nya loggan.

Himsel Photography 2.0

Bring it on 2020! Det må va lite motigt just nu, men ur nåt ruggigt kommer något bra. I´m sure!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.